EnglishSpanishSwedish
Alla inlägg

Jag finns på Youtube!

Eftersom jag mer och mer har ägnat mig åt filmproduktion mer än fotografering det senaste, kände jag att det var dags att skaffa mig ett riktigt fint Youtube-konto. Här kommer jag att visa filmer från mina projekt, expeditioner världen över, men jag kommer även att prata om varför naturen är så bra, vad vi kan göra för att hjälpa vår planet, hälsosamma vanor och minimalism. Ja, minimalism. Ju mer jag lär mig av livet, inser jag att behovet av att äga prylar blir mindre och mindre, något som vår planet verkligen mår bra av. Häng med på min Youtube-kanal, så kommer snart massa godbitar om allt från himmel till jord som inspirerar till att göra våra skogar lite grönare och våra hav lite mer blå!

(2) Comments

  1. Pär Svensson says:

    Ska bli kul att följa dig Lisa // Pär

    1. Lisa Sihlberg says:

      Vad kul att du kommer att följa mig Pär! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up