Föreläsare & konferencier

Lisa Sihlberg har dokumenterat de utrotningshotade elefanterna på Sumatra, vilda orangutanger och de sista regnskogarna på Borneo. Hon är naturskyddsfotografen som tar kameran till vapen för att uppmärksamma de hot som vår natur och våra arter dagligen utsätts för – och lär ut tips och råd om hur vi kan bevara vår fantastiska planet. Magiska bilder och humor kryddar Lisa Sihlbergs föreläsningar om miljö, hållbarhet och entreprenörskap.

Lisa vet vad som händer med regnskogen när vi köper choklad i Sverige, eller hur all plast som hamnar i våra hav påverkar livet under ytan. Med Lisas erfarenhet från expeditioner kan publiken vara säker på att få en verklig bild av världen. De får upptäcka platser som de kanske inte har möjlighet att besöka på egen hand. Trots att Lisa berör ämnen som får de flesta av oss att skruva på sig av oro, gör hon det glatt och med glimten i ögat. Hon lyfter fram det positiva inom ämnet och blandar med vackra bilder för skapa en glädje och vilja i att ta hand om planeten. Den som har lyssnat till en av Lisas föreläsningar går hem med en lustfylld känsla av att kunna påverka framtiden.
Medlem i Kvinnliga talare &Talargruppen

Boka Lisa som föreläsare eller konferencier!
Magnus Henningsson, åhörare

Tack för en mycket viktig föreläsning, vill ge dig en eloge för ditt arbete och känslan du levererade. Kommer att följa ditt fortsatta arbete, kommer även att öka mitt stöd för natur och mångfald.