Föreläsare & konferencier

Lisa Sihlberg har dokumenterat de utrotningshotade elefanterna på Sumatra, vilda orangutanger och de sista regnskogarna på Borneo. Hon är naturskyddsfotografen som tar kameran till vapen för att uppmärksamma de hot som vår natur och våra arter dagligen utsätts för – och lär ut tips och råd om hur vi kan bevara vår fantastiska planet. Magiska bilder och humor kryddar Lisa Sihlbergs föreläsningar om miljö, hållbarhet och entreprenörskap.

Lisa vet vad som händer med regnskogen när vi köper choklad i Sverige, eller hur all plast som hamnar i våra hav påverkar livet under ytan. Med Lisas erfarenhet från expeditioner kan publiken vara säker på att få en verklig bild av världen. De får upptäcka platser som de kanske inte har möjlighet att besöka på egen hand. Trots att Lisa berör ämnen som får de flesta av oss att skruva på sig av oro, gör hon det glatt och med glimten i ögat. Hon lyfter fram det positiva inom ämnet och blandar med vackra bilder för skapa en glädje och vilja i att ta hand om planeten. Den som har lyssnat till en av Lisas föreläsningar går hem med en lustfylld känsla av att kunna påverka framtiden.
Medlem i Kvinnliga talare &Talargruppen

Boka Lisa som föreläsare eller konferencier!

Conny Jonsson, Camera Natura

”Lisa gjorde en fantastisk insats som konferencier på NATURFOTODAGEN i Västerås 2019. Ett mycket proffesionellt och trevligt genomförande som genomsyrades av kunskap och intresse för alla områden och föreläsare. Lisa blev uppskattad av både besökare, föreläsare och utställare. Till vår stora glädje så tackade Lisa tackade ja till att komma tillbaka som konferencier 2020.”

Magnus Henningsson, åhörare

”Tack för en mycket viktig föreläsning, vill ge dig en eloge för ditt arbete och känslan du levererade. Kommer att följa ditt fortsatta arbete, kommer även att öka mitt stöd för natur och mångfald.”