EnglishSpanishSwedish

Lisa Sihlberg är naturskyddsfotograf och Sveriges första ambassadör för Tamron & Lowepro. Hon har dokumenterat de utrotningshotade elefanterna på Sumatra, vilda orangutanger och de sista regnskogarna på Borneo. Med kameran som vapen avslöjar Lisa de hot som vår natur och våra arter dagligen utsätts för, och lär ut vikten av att bevara vår fantastiska planet.

Kontakta henne för foto- & filmuppdrag, digital kommunikation eller inspirerande föreläsningar & workshops om natur & hållbarhet!

Som föreläsare berör Lisa ämnen som får de flesta av oss att skruva på sig av oro, även om hon gör det glatt och med glimten i ögat. Hon lyfter fram det positiva inom ämnet och blandar med vackra bilder för skapa en glädje och vilja i att ta hand om planeten. Den som har lyssnat till en av Lisas föreläsningar går hem med en lustfylld känsla av att kunna påverka framtiden.

Som digital kreatör blandar Lisa magiska bilder & berättelser från platser världen över med kunskap om natur & handfasta vardagstips inom hållbarhet & miljö. Med humor & energi inspirerar hon oss till att leva både hälsosammare och klimatsmartare, för vår egen & vår planets skull.

Boka Lisa som föreläsare eller konferencier!

”Lisa gjorde en fantastisk insats som konferencier på NATURFOTODAGEN i Västerås 2019. Ett mycket proffesionellt och trevligt genomförande som genomsyrades av kunskap och intresse för alla områden och föreläsare. Lisa blev uppskattad av både besökare, föreläsare och utställare. Till vår stora glädje så tackade Lisa tackade ja till att komma tillbaka som konferencier 2020.”

Conny Jonsson, Camera Natura

”Tack för en mycket viktig föreläsning, vill ge dig en eloge för ditt arbete och känslan du levererade. Kommer att följa ditt fortsatta arbete, kommer även att öka mitt stöd för natur och mångfald.”

Magnus Henningsson, åhörare

Scroll Up